Sinds de start in 1989 heeft PROFIL (PROtection & FILtration) als doelstelling een compleet gamma luchtfilters op de Belgische markt te verdelen. Vele tevreden klanten later kunnen we met trots stellen dat we één van de meest gewaardeerde en vertrouwde luchtfilterfabrikanten zijn met België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk als belangrijkste afzetmarkten.

PROFIL biedt reeds meer dan 25 jaar een breed gamma luchtfilters aan onder de eigen merknaam PROFILAN®. We onderscheiden ons door een uitstekende logistiek te koppelen aan het aanbieden van aanverwante producten zoals V-riemen, filterkasten en verschildrukmeters.

PROFILAN® is gekend voor zijn niet-standaard en speciale producten die ontwikkeld werden door de samenwerking tussen klant, onze productieafdeling en leveranciers.

Diverse investeringen in machines, nieuwe markten en producten hebben er voor gezorgd dat PROFIL sterk gegroeid is de laatste jaren. Samen met onze klanten blijven we streven naar een zuivere lucht! Steeds wanneer u specifieke informatie wenst, kan u beroep doen op onze ruime ervaring in filtratie en soortgelijke toepassingen. Ons verkoopsteam staat voor u klaar!

PROFIL – For Perfect Filtration

 

Ons Merk

logo

Het Bedrijf

Profil kleur 90x32mm